Indeling

De vakantiewoning Weidse Hof  is geheel gelijkvloers. Vanuit de open, comfortabele eetkeuken komt u in de aangrenzende woonkamer. De woonkamer heeft een grote schuifpui en biedt ruim zicht over het terras, tuin en weilanden. De woning bevat twee slaapkamers. (1 x met dubbelbed en 1 x met 2 enkele bedden).
Tevens is er een grote moderne badkamer met inloopdouche voorzien van regendouche en handdouche. foto_indeling

De vakantiewoning beschikt over een schuur met elektrische voorzieningen om uw eventuele e-bike op te laden. De schuur is inpandig en behoort bij de woning. De grote hal, eetkeuken,toilet en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De kamer en slaapkamers worden cv verwarmd.
Alle ruimtes in de vakantiewoning zijn zonder drempels.

De vakantiewoning is gesitueerd in een gedeelte van een loods. Deze loods is in 1936 gebouwd voor de ontginning en inpoldering van het gebied en werd gebruik als opslag voor materiaal. Toentertijd zijn er aan beide zijden twee woonhuizen gerealiseerd. Eén daarvan is recent geheel gerenoveerd en is nu vakantiewoning Weidse Hof, de andere woning wordt bewoond door de verhuurder.
De woningen zijn gescheiden door de opstalruimte en houden daarom beiden hun ruime privé terrein. Sinds 1993 doet de opstalruimte dienst als stalling voor caravans.